Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Wat vinden andere mensen van Wiltjer Audit, Control & Advisory?

Bekijk wat andere mensen vinden van Wiltjes Audit, Control & Advisory. 

 

Gerrit Broekers, CFO SRH

Ervaren, breed georiënteerde en betrokken collega in het financiële werkveld; vanuit audit achtergrond zeer conscientieus, hands on aanpak, vakkennis, output gedreven en komt afspraken na.

Tijs Wolffenbuttel, Directeur Audit de Volksbank

Hans heeft bij ons gedurende twee langere periodes als interimmer een aantal audits zowel zelfstandig als in teamverband succesvol uitgevoerd. Hans is een prettige gesprekspartner, weet zijn audits goed en soepel te plannen, uit te voeren en af te stemmen met oog voor de relaties binnen en buiten audit. Wanneer opnieuw de noodzaak tot inhuur speelt, zou ik hem graag weer inhuren.

Egbert Siemonsma, Senior Auditmanager de Volksbank

Heb afgelopen half jaar in meerdere audits intensief en plezierig met Hans samengewerkt. Hans heeft ruime ervaring in diverse rollen waaronder de rol van Auditor in de financiële sector. Hij is hands on, praktisch ingesteld, constructief kritisch en managed verwachtingen actief. Werkt tijdig en in goed contact met de auditee naar een kwalitatief goed en gedragen eind resultaat toe en schakelt bij als dat nodig is.

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren