Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Wie is Hans Wiltjer?

Sinds 1 februari 2017 ben ik op projectbasis werkzaam. Hierdoor ben ik op interimbasis in te zetten voor kort- en langlopende projecten. Veelal betreffen dit projecten van enkele maanden tot een jaar. Maar ik ben bijvoorbeeld vanaf het begin in 2017 al voor gemiddeld 1 dag per week betrokken bij de afwikkeling van SRH, de voormalige holding van SNS REAAL. 

Mijn werkzaamheden richten zich tot op heden op de financiële markt. Ik ben een professional in mijn vakgebied. Met jaren aan ervaring, ben ik inzetbaar op verschillende opdrachten op interim basis. Er zijn een aantal expertises welke ingezet kunnen worden. U kunt bij mij terecht wanneer u een professional zoekt voor een audit-opdracht of voor een control-opdracht. Opdrachten worden altijd naar volle tevredenheid afgerond. In groepsverband of individueel.

Bekijk mijn cv voor mijn verleden.

Contact

 
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren