Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Opdrachten behandeld door Wiltjer Audit, Control & Advisory 

Naast de opdrachten die ik vanaf 2017 op interim basis uitvoer en heb uitgevoerd, heb ik ook in de verschillende functies die ik daarvoor in loondienst heb vervuld, vaak op projectbasis gewerkt. In de rol als Senior Audit Manager en in de rol als Business Controller. Bijvoorbeeld de periode rond de nationalisatie van SNS REAAL per 1 februari 2013 was hiervoor kenmerkend. 

Op verzoek van de CFO van SRH ben ik vanaf 2017 nog voor 1 tot 2 dagen per week als Controller betrokken bij de afbouw van SRH, de voormalige holding van SNS REAAL. Daarnaast ben ik in dezelfde periode inmiddels 3 keer ingehuurd door de afdeling Audit van de Volksbank om als Auditor verschillende operational audits uit te voeren, met name op het gebied van Risk Management, Finance en Zakelijk Beheer.

Contact

 

SRH

Controller

Lees verder

SNS REAAL

Senior Audit Manager

Lees verder

SNS REAAL

Group Business Controller

Lees verder

De Volksbank

Audit professional

Lees verder

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren